Veel gestelde vragen:
Hoe moet ik bestellen?

Bestellen kan via ons contact formulier of via info@tasttoehapjes.nl,
ook voor vragen kunt u hier terecht. Helaas zijn we telefonisch slecht bereikbaar omdat we veel onderweg zijn en te maken hebben met deadlines in de keuken.

Bezorgen jullie ook?

Bezorgen kan vanaf een minimum bestelbedrag van €50. Wij berekenen €0,50 per km. vanaf de dichtstbijzijnde vestiging (Bornerbroek of Langeveen). Minimum bezorgkosten: €2,50! Ophalen? Graag! We streven er naar om bij iedereen op het afgesproken tijdstip te leveren, maar er kan altijd onverwachts iets tussenkomen. Daarom willen we u er op attenderen rekening te houden met een half uur speling.

Moeten de schalen en glaasjes retour?

Alle plastic schalen, glaasjes en vorkjes hoeven niet retour. Servies dat bij High tea’s, buffetten e.d. geleverd wordt wel. Bij de bestelling kunt u aangeven of u dit zelf naderhand terugbrengt (dit mag ook een dag later) bij onze vestiging in Bornerbroek of Langeveen, of dat wij het weer moeten ophalen (€0,50 per km).

Hoe moeten we de betaling voldoen?

We geven bij iedere bestelling een factuur mee. U kunt contant betalen bij het afhalen / laten bezorgen van de hapjes. Naderhand overmaken is ook mogelijk. Pinnen kan helaas niet bij Tasttoe. Wilt u graag een betalingsverzoek ontvangen? Stuur ons gerust een appje en wij appen u een betalingsverzoek terug (Rabobank).

Over hoeveel schalen worden 100 hapjes verdeeld en past dit in de koelkast?

We verdelen de voordeelcombinaties van 100 hapjes normaal gesproken over twee schalen. Dit zijn schalen van 45×30 cm die normaal precies in een koelkast passen. Als er 100 stokbroodhapjes worden besteld wordt dit verdeeld over drie schalen (de stokbroodhapjes zijn groter). Wilt u de hapjes liever over kleine schaaltjes van 35×25 cm verdeeld hebben, dan kan dat. Geeft u het dan eventjes door bij de bestelling?

Waar kan ik jullie vinden?

U kunt ons vinden in Bornerbroek en in Langeveen. Onze hoofdvestiging is te vinden aan de Pastoor Ossestraat 36 in Bornerbroek. Dit is te vinden bij het huis tegenover autobedrijf Woolderink in Bornerbroek, aan de weg tussen Bornerbroek en Almelo. In Langeveen vindt u ons aan Lunterhof 8, het middelste huis aan het speelveldje. In onze hoofdvestiging in Bornerbroek worden de hapjes en buffetten gemaakt. Hier kunt u ook uw bestelling ophalen op het afgesproken tijdstip. Onze vestiging in Langeveen is een afhaalvestiging. Hier kunt u uw hapjes afhalen (bij voorkeur) op een tijdstip in de ochtend (rond 10:00 uur) of begin van de avond (18:00 uur). Bezorgkosten worden vanaf de dichtstbijzijnde vestiging gerekend, met een minimum van €2,50.

Kunnen de vishapjes apart op een schaal?

Uw hapjes worden vers gemaakt en vlak voor het moment van ophalen/bezorgen op de schaal gelegd. Normaal leggen we de vishapjes aan de ene kant van de schaal en de partyhapjes aan de andere kant (dus wel gemengd, maar niet tegen elkaar aan).
Als u één van onze voordeelcombinaties 80 party- en 20 vis, of 60 party- en 40 vis besteld, wordt dit dus normaal gemengd over twee schalen verdeeld.
Als u de vishapjes graag apart op een schaaltje wilt, dan is dat uiteraard mogelijk. Graag dan wel eventjes doorgeven bij de bestelling.

Hoelang kunt u de hapjes bewaren? Maakt u ook op zondag hapjes?

De hapjes kunt u rustig een dag bewaren. Als u de hapjes zondag ochtend nodig heeft, kunt u ze ook zondagochtend afhalen. We maken namelijk op zondagochtend ook hapjes. U kunt deze dan op een afgesproken tijdstip na 9:30 uur ophalen of laten bezorgen.

Kunt u de hapjes op onze eigen (RVS) schalen leggen?

Het is mogelijk om de hapjes op uw eigen schalen te laten leggen. In overleg kunt u de schalen voor de bestelling bij ons langs brengen. Als u de hapjes liever op RVS/aluminium schalen wilt i.p.v. onze hardplastic schalen, dan kunt u ook onze schalen lenen. Deze kunt u dan naderhand afgewassen weer bij ons inleveren. Graag wel eventjes doorgeven bij de bestelling.

Wat kost het bezorgen van mijn bestelling?

De kosten voor het bezorgen van uw bestelling is € 0,50 per kilometer, met een minimum van € 2,50. Helaas kunnen wij alleen bezorgen bij een minimum bedrag van € 50 euro. We bezorgen alleen in een straal van max. 40km vanaf onze keuken in Bornerbroek.

Moeten er ook weer spullen retour zoals servies of schalen dan brengen we daarvoor 2x de bezorgkosten in rekening. U kunt het uiteraard ook zelf weer terug brengen. Voor het bezorgen van hapjesschalen van plastic hoeft er niks retour.

Heerlijke hapjes voor iedere gelegenheid!

Onze hapjes maken uw gelegenheid compleet.. dus bestel nu snel en 'Tasttoe!' Wij bezorgen in heel Twente met een maximum van 40 kilometer in de omtrek van onze dichtstbijzijnde vestiging (Almelo of Langeveen).
Pastoor Ossestraat 36, Bornerbroek
Info@tasttoehapjes.nl
06 280 788 54